lørdag 24. april 2010

Har fått bitte litt tid i dag til å pynte litt ute der hvor vi bor. Tiden strekker nesten ikke til nå som vi holder på for fult med oppussingen. Min mann kan ikke skjønne hvorfor jeg bruker tid på å pynte nå som vi snart skal flytte.
Jeg bare må jeg vet du. Dessuten er det lenge til november... Må jo i mellomtiden ha det litt mysit . Kjøpte bare noen enkle stemorsblomster og satte de på bordene.Måtte bare sette noen enkle stemorsblomster i kjøkkenvinduet mitt oppe i huset.
Ble det ikke litt søtt? Som jeg lengter etter å komme i gang med innredningen.....Har vært oppe i huset og malt og ryddet. Det har vært et så herlig vær ute, og jeg har kosa meg hele dagen. Midt inne i plank og sagflis dukket en enslig krokus opp. Den var så vakker der den stod i solen og strakte seg i dag. Var også en tur å rota på låven, og der fant jeg en gammel hylle, en koffert og en liten hvit bolle med blått mønster som du ser i bildet ovenfor. Det er så spennende å rote der oppe. Finner alltid noe jeg skal bruke i huset.